Gouden sieraden

Onvergetelijke gouden sieraden bij Juwelier de Eenhoorn

Bent u op zoek naar gouden sieraden? Een mooi collier of ring voor uzelf, een geliefde of andere dierbare? Een goed idee, want met een sieraad kunt u zeggen wat u soms in woorden niet uit kunt drukken. Bij Juwelier de Eenhoorn begrijpen we dat heel goed. Wij hebben een schitterende collectie gouden sieraden waaronder ringen, armbanden, colliers en nog veel meer. Bent u nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Gespecialiseerd in trouwringen

Bent u op zoek naar gouden trouwringen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in trouwringen en hebben maar liefst 1000 verschillende exemplaren in ons assortiment. U kunt deze via de website bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel. Speciaal hiervoor hebben we een Trouwringen Showroom ingericht. Hier kunt u alle ringen op uw gemak bekijken en passen. Voor trouwringen geldt echter wel een levertijd. Het is daarom aan te raden om uiterlijk negen weken voor uw bruiloft bij ons langs te komen. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken door te bellen naar 0182-326849. Dan kunnen wij de tijd nemen om samen met u onze collectie te bekijken en te passen. Een afspraak maken kan ook via onze website. Klik hiervoor op het kopje ‘Afspraak maken’.

De prijzen van onze gouden sieraden zijn indicatief

De prijzen op onze website zijn een indicatie. Dit betekent dat de daadwerkelijke prijs van deze sieraden af kan wijken. Dit heeft alles te maken met de fluctuerende goudprijzen. Heeft u gouden sieraden op het oog en wilt u de actuele prijs weten? Ook hiervoor kunt u ons altijd even bellen.

Terug naar boven