See you gedenksieraden

See You gedenksieradenSee You gedenksieraden

U bent op zoek naar mooie See You gedenksieraden. Dit betekent dat u in het verleden, of misschien op dit moment, door een moeilijke tijd gaat. Een gedenksieraad kan u helpen omdat deze speciaal voor u wordt ontworpen. Uw wensen staan centraal zodat het sieraad met recht een sieraad genoemd kan worden.

Een sieraad dat bij u past

Onze gedenksieraden van See You kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. De asresten worden gemengd met een soort hars zodat het geschikt wordt om dagelijks te dragen. Indien u er bij wilt zijn als wij het sieraad vullen, dient u dit wel even aan ons door te geven.

Het is natuurlijk belangrijk dat het sieraad lang meegaat en dat deze ook lang mooi blijft. Daarom zijn al onze sieraden uitgevoerd in gerhodineerd zilver; dit geeft het sieraad een duurzame en exclusieve uitstraling. Ook worden ze gezet met zrikonia, dit geeft het sieraad een prachtige schittering. Alle modellen van Juwelier de Eenhoorn zijn verkrijgbaar in 14 of 18 karaat geel, wit, of rosé goud.

Wij adviseren u graag

Bent u op zoek naar mooie See You gedenksieraden, dan helpen wij u dus graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van deze sieraden. U kunt ons complete aanbod online bekijken. Ook kunnen wij u vrijblijvend adviseren en alles vertellen over de mogelijkheden. Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij kunnen u eventueel ook een prijsindicatie geven.

Terug naar boven