Trouwringen

Mooie en romantische trouwringen

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en zoekt u nog een mooi paar trouwringen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u trouwringen van vele bekende merken zoals Duo of Love, Honeymoon, Gerstner, Fischer en Titanfactory. In totaal telt ons assortiment maar liefst 1000 verschillende trouwringen. Wilt u onze trouwringen zelf komen bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Hier kunt u op uw gemak en uiteraard geheel vrijblijvend onze collectie bekijken.

Een trouwring uit ons ‘Eigen Atelier’

Bent u op zoek naar een speciale trouwring, een uniek meesterwerkje? Dan is een ring uit ons eigen atelier wellicht wat u zoekt. En vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Dan staan onze trouwringspecialisten u graag bij met een goed advies.

Wees er op tijd bij

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om minimaal negen tot twaalf weken voor de bruiloft uw trouwringen uit te komen zoeken. Uw ring moet dan immers nog gemaakt en geleverd worden. Voor u en onze veiligheid zijn de trouwringen die u in onze winkel past dummies.

Een afspraak maken

Wilt u onze trouwringen vrijblijvend komen bekijken? Dan raden we u aan om vooraf even te bellen voor een afspraak. Dan kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ons telefoonnummer is 0182-326849. U kunt ook via onze website een afspraak maken. Klik hiervoor op het kopje ‘afspraak maken’. Heeft u vragen over onze prijzen? Ook dan adviseren wij u ons even te bellen of te mailen. Wij kunnen u dan onze meest actuele prijs geven. De genoemde prijzen op onze website zijn namelijk indicatief in verband met de fluctuerende goudprijzen.

 

Terug naar boven