De juwelier in Schoonhoven heeft diamanten verlovingsringen

Bent u op zoek naar een juwelier te Schoonhoven? Kom dan eens langs in onze winkel ‘Juwelier de Eenhoorn’. Wij hebben een uitgebreid assortiment sieraden en horloges. Met name onze collectie diamanten verlovingsringen is beslist indrukwekkend te noemen. We hebben speciaal daarom in onze winkel een verlovingsringen Showroom ingericht. Hier kunt u ruim 700 verschillende exemplaren bekijken en passen. Onze diamanten verlovingsringen zijn bovendien naar wens aan te passen. Zo is het zelfs mogelijk om uw persoonlijke vingerafdruk in de verlovingsring te laten laseren.

Bekijk het aanbod op onze website

U kunt het gehele aanbod op de website bewonderen. Op onze website vindt u alleen indicatieve prijzen. Dit komt omdat de goudprijs fluctueert. Voor een actuele prijs raden we u aan even contact met ons op te nemen.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u onze trouwringen ook kunnen voelen en passen? Dan raden we u aan om op afspraak langs te komen bij onze juwelier in Schoonhoven. Dan kunnen we uitgebreid adviseren en helpen bij het maken van een keuze. Wacht hier overigens niet te lang mee. De ring van uw keuze moet namelijk nog besteld worden. Het beste is om uiterlijk negen tot twaalf weken voor de bruiloft bij ons langs te komen. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 0182-326849. U kunt ook online een afspraak maken. Klik hiervoor op het kopje ‘Afspraak maken’. Kunt u doordeweeks niet langskomen? Dan is het ook mogelijk om, uitsluitend op afspraak, op vrijdagavond onze juwelier Schoonhoven te bezoeken.