Haal alles uit uzelf met een Garmin sporthorloge

Wist u dat u met behulp van een Garmin sporthorloge veel meer kunt halen uit uw sportsessies? Zo’n horloge kan u namelijk allerlei nuttige informatie geven. Afhankelijk van de sport die u uitoefent kunt u een horloge kiezen. Bijvoorbeeld voor wandelen, golf, fietsen, zwemmen en zelfs hondentraining. Elk Garmin horloge heeft unieke functies die gerelateerd zijn aan uw sport.

Een hardloop Garmin horloge

Van alle sporthorloges van Garmin is het hardloophorloge veruit de populairste. Met behulp van dit horloge kunt u precies te weten komen hoeveel kilometers u heeft gelopen en in welk tempo. Ook houdt het horloge de tijd voor u bij en kunt u zien hoeveel calorieën u heeft verbrand tijdens het hardlopen. Daarnaast registreert het horloge bepaalde lichaamsfuncties zoals bijvoorbeeld uw hartslag tijdens de sportinspanning. Handig om te weten hoe het er voor staat met uw conditie én hoe u vooruit gaat.

Stijlvol en functioneel

De sporthorloges van Garmin onderscheiden zich van veel andere smartwatches doordat ze niet alleen functioneel maar ook erg stijlvol zijn. De meeste exemplaren zien er zo chique uit dat ze zich best kunnen meten met één of ander mooi Zwitsers uurwerk. Een echt sieraad voor uw pols.

garmin horloge

Een Garmin horloge koopt u bij Juwelier De Eenhoorn

Denkt u erover om een horloge van Garmin aan te schaffen? Wij hebben een groot assortiment horloges van het merk Garmin. Met name ons aanbod hardloop varianten is zeer uitgebreid.