Op zoek naar mooie en goedkope trouwringen?

Heeft u trouwplannen en bent nog op zoek naar goedkope trouwringen? Dan kan dit een flinke uitdaging zijn. U wilt een mooi exemplaar waar u een leven lang van kunt genieten. Maar dit vereist natuurlijk wel een hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit. Zeker met een wat kleiner budget zijn dergelijke ringen niet altijd eenvoudig te vinden. Gelukkig kunt u bij Juwelier de Eenhoorn ook terecht voor de wat meer goedkope trouwringen. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met meer dan 700 verschillende modellen in verschillende prijsklassen. En daar zit zeker iets moois voor u bij.

Bent u niet zo gecharmeerd van de bekende merken? Dan kunt ook kiezen voor een exclusief model, afkomstig uit ons eigen atelier. U kunt deze en ook al onze andere goedkope trouwringen komen bewonderen in onze Trouwringen Showroom. Hier presenteren wij al onze trouwringen en kunt u ze op uw gemak bekijken en passen.

Kom vrijblijvend passen

Bent u nieuwsgierig naar onze mooie trouw- en relatieringen? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.juwelierdeeenhoorn.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. Voor het vrijblijvend bekijken en passen van relatieringen raden we u aan om een afspraak te maken. Wij kunnen u dan uitgebreid adviseren en helpen bij het maken van een keuze. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 0182-326849 of een afspraak maken via de website. Klik hiervoor op het kopje ‘Afspraak maken’.