Gouden trouwringen

Gouden trouwringen voor uw bruiloft

Bent u bezig met het plannen van uw bruiloft en zoekt u een mooi paar gouden trouwringen? Dan heeft u vast al wat rondgekeken op internet. Er zijn immers vele aanbieders waar u terecht kunt. Maar wist u dat Juwelier de Eenhoorn gespecialiseerd is in gouden trouwringen? Wij hebben meer dan 1000 modellen in ons assortiment. Merken die wij voeren zijn onder meer Duo of Love, Fischer, Titanfactory, Gerstner en Honeymoon. U kunt ze bewonderen op onze website. Zoekt u gouden trouwringen maar u kunt u zich niet vinden in de bekende merkencollecties? Overweegt u dan eens trouwringen uit ons ‘Eigen Atelier’. U kunt al onze ringen ook in de winkel bekijken én passen. Speciaal voor u hebben wij een trouwringen showroom ingericht. Hier kunt u ons gehele aanbod bekijken en helpen wij u graag bij het maken van een keuze.

Onze prijzen

De prijzen van de gouden trouwringen op onze website zijn indicatief. Dit heeft te maken met de fluctuerende goudprijzen. Voor een actuele prijs kunt u het beste contact opnemen met onze winkel door te bellen naar 0182-326849.

Levertijden

De ringen die u in onze showroom ziet zijn dummies. Zo kunnen wij uw en onze veiligheid beter garanderen. De ring die u kiest moeten wij dus nog voor u laten maken. Omdat hier enige tijd overheen gaat raden wij u aan om tijdig bij ons langs te komen. Het liefst zo’n negen tot twaalf weken voor uw bruiloft.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Juwelier de Eenhoorn

Wilt u onze ringen komen bekijken? Dan kunt u het beste eerst even bellen voor een afspraak. Zo kunnen wij u het beste van dienst zijn. U kunt ook via onze website een afspraak maken. Klik hiervoor op het kopje ‘afspraak maken’.

Terug naar boven